Baba Destek Programına Katılanlara Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Baba Destek Programına Katılanlara Sertifika Verildi

Baba Destek Programına Katılanlara Sertifika Verildi

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertiplenen Baba Destek Programına katılan velilere sertifika verildi.

19.02.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baba Destek Programı eğitimine katılan babalara, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Batman Atatürk Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürü, Öğretmenler ve Baba Destek Programına katılan veliler ile aileleri katıldı.

Sertifika verme töreni bir dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından, Baba Destek Programı (BADEP) Eğitmeni Ümit Dursun'un slayt gösterisi eşliğinde, Baba destek programıyla ilgili bilgi vermesiyle devam etti.

Yapılan bilgilendirme sunumun ardından program, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'in konuşmasıyla devam etti.

Günümüzde toplumda yaşanan şiddet, aslında iletişimin kaza geçirmiş halidir diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; "Bir çocuk güvenilir ve dikkatli bir babayla karşılaştığında, kendini güvende hissediyor ve alamet kavrama duygusu gelişiyor. Bir çocuk güçlü ve itici bir babayla karşılaştığında korku ve endişe duygusu yaşar, çocukta sağlıklı bir kişilik yapılanması olmaz. Bu nedenle babanın çocuğun gelişiminde ve yetişmesinde çok önemli bir rolü vardır. Bir çocuğun babadan öğrendiği, vücut dili kullanımını da unutmamalıyız, günümüzde erkeklik gücünün düzensiz kullanımının, sayısız örnekleriyle karşılaşmaktayız, ciddi problemlere neden olan, o tür davranışlar nedeniyle, eğitim önem kazanıyor. Baba destek programına katılma cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum, eğitimde ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Baba Destek Programına Katılanlara Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement