Baba Halisdemir, park için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti - Son Dakika
Güncel

Baba Halisdemir, park için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti

Baba Halisdemir, park için Başkan Karaosmanoğlu\'na teşekkür etti

Baba Halisdemir, şehit oğlu adına yapılan park için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

14.10.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışı öncesi şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i hastanede ziyaret etti. Baba Halisdemir, oğlunun ismini taşıyan park için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

BABA HALİSDEMİR'İ HASTANEDE ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'la birlikte, 15 Temmuz'un kahramanlarından Ömer Halisdemir'in hastanede tedavi gören babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i ziyaret etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın da eşlik ettiği birliktelikte, baba Halisdemir'e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, Şehit Ömer Halisdemir için doğduğu topraklarda gerçekleştirdikleri parka verilen destek nedeniyle Halisdemir ailesine teşekkür etti. Baba Halisdemir de, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurkuyu'da yapılan park için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

NİĞDE BELEDİYESİ'NİN YENİ İTFAİYE ARAÇLARINI HİZMETE ALDI

Niğde Belediyesi'ne de konuk olan ve burada yerel hizmetler hakkında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra hizmete alınan 55 metrelik itfaiye araçlarının açılış kurdelesini Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'la beraber kesti. Başkanlar daha sonra Şehit Ömer Halisdemir meydanında vatandaşlara aşure ikram etti. İtfaiye açılış töreninde gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Anadolu'muzun en güzel kentlerinden biri olan Niğde'ye geldik. Niğde'ye 10 yıl önce gelmiştim. Niğde çok gelişmiş ve mükemmel bulvarları olan yaşanacak bir şehir olarak gördüm" açıklamasını yaptı. Niğdelilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, esnaflara da hayırlı işler diledi.

NİĞDE VALİSİ VE ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANIYLA DA BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehit Ömer Halisdemir'in doğduğu belde olan Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak ve Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ile de ayrı ayrı bir araya geldi. Ömer Halisdemir'in baba ocağına gelmekten ve buraya güzel bir parkı inşa etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ömer Halisdemir'lerden Allah razı olsun. Ruhu şad olsun. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi. Başkan Karaosmanoğlu, parkı da gezdikten sonra Çukurkuyu'lu kadınlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, Ömer Halisdemir'i anlatan ve Dursun Ali Erzincanlı'nın 30 Kuş adlı şiirini içeren yazıyı da okumayı ihmal etmedi. Günün sonunda Niğde'ye gelen Kocaeli heyeti, dönüş öncesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in konuğu oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baba Halisdemir, park için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement