Baba ile Oğlu Aynı Mezara Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Baba ile Oğlu Aynı Mezara Defnedildi

Baba ile Oğlu Aynı Mezara Defnedildi

Balıkesir’de hafta sonu meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden baba ile oğlu, Bigadiç ilçesinde aynı mezara defnedildi.

16.03.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de hafta sonu meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden baba ile oğlu, Bigadiç ilçesinde aynı mezara defnedildi.

Balıkesir-Bursa karayolunun 12. kilometresinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Ramazan Kökçü (28) ile 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü'nün cenazeleri defnedildi. Bigadiç'in sevilen esnaflarından Mustafa Kökçü'nün oğlu Ramazan Kökçü ile 11 aylık torunu Emir Bera Kökçü için bugün Kadıköy Mahallesi'ndeki evlerinin önünde tören düzenlendi. 11 aylık Emir'in tabutunun üzerine Türk bayrağı sarılırken, cenazede gözyaşları sel oldu. Dua edilip, helallik alınmasının ardından cenazeler Kadıköy Camii'ne götürüldü. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Emir Bera Kökçü'nün cenazesini gözyaşları arasında taşıdı. Ramazan Kökçü ile oğlu Emir Bera, cenaze namazının ardından Kadıköy Mezarlığı'nda aynı mezara defnedildi.

Cenaze törenine, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Resül Bintepe, Ömer Faruk Özcan, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Kızılay Şube Başkanı Av. Mustafa Kuzu ve Susurluk İlçe Müftüsü Şükrü Demirel ile çok sayıda vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba ile Oğlu Aynı Mezara Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement