Baba Kızdan Ortak "Diyalog" Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Baba Kızdan Ortak "Diyalog" Resim Sergisi

Baba Kızdan Ortak "Diyalog" Resim Sergisi

Ayvalık Belediyesi kültürel ve sanatsal çalışmalara ev sahipliğini sürdürüyor.

21.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediyesi kültürel ve sanatsal çalışmalara ev sahipliğini sürdürüyor. Mete Arat ve kuzu Elif Arat ortak resim sergisi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in katılımıyla Orhan Peker Sanat Galerisinde düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

Baba, kız Arat'ların ortak resim sergisinin açılış kokteyli oldukça yoğun ilgi gördü. Çok sayıda sanatseverin hazır bulunduğu Elif- Mete Arat resim sergisinin açılışında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Mete bey 20 yıldır Ayvalık'a gelip Ayvalık'ta yaşayan, Ayvalık'ım değerlerini iyi bilen, Ayvalık'ı çok seven ve Ayvalık'ı yurt dışında da çok iyi tanıtan ayrıca da Ayvalık'a çok değerli insanları kazandıran bir ağabeyimiz. Bir mimar olarak Almanya'da Türkiye'yi çok iyi temsil ediyor, hem de Türkiye'de yaptığı eserlerde hakikaten çok önemli. Eserlerin hepsi birbirinden güzel. Kendilerini tebrik ediyorum" diyerek birer plaket ve Ayvalık'a özgü zeytin ve zeytinyağı ürünlerini içeren birer hediye paketi sundu.

Ressam Mete Arat, ilk kez burada Ayvalık'ta baba kız olarak ortak bir sergi açtıklarını söyleyerek kendilerine bu olanağı sunduğu için Ayvalık Belediyesine ve başkan Rahmi Gençer'e teşekkür etti.

Elif ve Mete Arat'ın eserlerinin yer aldığı "Diyalog" adını taşıyan sergi, 30 Ağustosa kadar Orhan Peker Sanat Galerisinde gezilebilir. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baba Kızdan Ortak 'Diyalog' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement