Baba-oğul Karnavalda Konser Verecek - Son Dakika
Yerel

Baba-oğul Karnavalda Konser Verecek

Baba-oğul Karnavalda Konser Verecek

Bodrum’da yaşayan Adanalı sanatçı Kemal Köker ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Opera Ana Sanat Dalı’ndan mezun oğlu Erinç Köker, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda konser verecek.

02.04.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yaşayan Adanalı sanatçı Kemal Köker ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Opera Ana Sanat Dalı'ndan mezun oğlu Erinç Köker, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verecek.

Kemal Köker'in "Adana'dayım" adlı şarkısının sözleri Adana dışında yaşayan bir Adanalı'nın Adana'ya şehrine köklerine olan özlemlerini dile getiriyor. Kemal Köker'in Adana'dayım şarkısı ve klibi tam karnaval ruhuna uygun sanatçı dostları ve Adanasever dayanışması ve karşılıksız emeklerle hazırlandı.

Adana'dayım şarkısı için de ATOM Film bir klip hazırladı. Karnavalda sanatçının karnaval konserlerinden ikinci bir klip çekilecek. Adana'dayım şarkısının gitarlarını Sinay Somay, Aydın Tilkan, Cabbar Akçan armonika çaldı. Miksaj ve mastering Stüdyo DB tarafından yapıldı.

Erinç ve Kemal Köker'in ilk konseri 3 Nisan saat 19.00 da Sarıçam Spor Salonunda; ikinci konser 5 Nisan'da Ziyapaşa'da Şinasi Efendi Sokağında saat 21.00'de.gerçekleştirilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baba-oğul Karnavalda Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement