Baba ve kızlarından ilginç İsrail protestosu - - Son Dakika
Güncel

Baba ve kızlarından ilginç İsrail protestosu -

Baba ve kızlarından ilginç İsrail protestosu -

Kayserili Çağlar ailesi, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı saldırıya apartmanlarının balkonuna astıkları pankartla tepki gösterdi.

21.07.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserili Çağlar ailesi, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı saldırıya apartmanlarının balkonuna astıkları pankartla tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'de yaptığı zulüm, toplumun her kesiminden tepki topluyor. Saldırıları medyadan takip eden insanlar, yaşananlara sessiz kalmamak için çeşitli yollara başvuruyor.

Kimi insanlar İsrail ürünlerini artık kullanmama kararı alırken kimileri de birkaç cümle ile zulmü kınamaya çalışıyor.

Kayseri'de Köşk Mahallesi'nde yaşayan Yalçın, Sevim Çağlar ve 3 kızı da Gazze'de yaşanılan drama tepki göstermek için apartmanlarının balkonuna "Göğsüm daralıyor, yüreğim acıyor, ölmeseydi çocuklar böyle, ey insanlar vicdanınız nerede" yazılı Türk ve Filistin bayraklı pankart astırdı.

Baba Yalçın Çağlar AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'deki saldırıları televizyondan takip eden kızlarının ve eşinin görüntülere dayanamadıklarını, çok üzüldüklerini söyledi.

Evlerinde çocuklarıyla huzur içinde yaşayan pekçok ailenin aynı ruh halinde olduğuna inandıklarını ifade eden Çağlar, şöyle devam etti:

"Her aile bu olayları kınasa, aile olarak bazı kararlar alsa bir şeyleri değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Kızlarım, eşim kaç gündür bu olaylardan dolayı kötü. Artık televizyona bakamaz olduk. Hiç değilse komşularımızı, yoldan geçen insanları uyandıralım diye bir pankart hazırladık. Özellikle bebeklerin, çocukların katledilişine dayanamıyoruz. Çocuklarla konuştuk ve artık evimizde İsrail markalı ürünleri kullanmamaya karar verdik. Belki hemen vazgeçemeyiz ama barkod numaralarını öğrendik, birbirimizi uyaracağız. Küçük kızımız 6 yaşında onu da ikna ettik. Sevdiği yiyecekleri başka markalardan temin etmeye çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baba ve kızlarından ilginç İsrail protestosu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement