Babacan ve Başçı'nın İstifası Yönündeki İddialar - Son Dakika
Güncel

Babacan ve Başçı'nın İstifası Yönündeki İddialar

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı'nın istifa haberlerine ilişkin "Başbakanlık kaynakları olarak tümüyle reddediyor ve yalanlıyoruz.

26.02.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı'nın istifa haberlerine ilişkin "Başbakanlık kaynakları olarak tümüyle reddediyor ve yalanlıyoruz. İddiaların nereden kaynaklandığını da anlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Babacan ile Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın istifa haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Bu iddiaları tümüyle reddeden ve yalanlayan Başbakanlık kaynakları, şunları kaydetti:

"İddiaların nereden kaynaklandığını da anlamıyoruz. Biz bu iddiaları kesinlikle reddediyoruz. Sayın Babacan MGK hazırlık toplantısına geldi, katıldı. Şu anda da MGK toplantısına katılıyor. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz. Böyle bir şey yok. Aynı şekilde Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın da istifa iddialarını yalanlıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Babacan ve Başçı'nın İstifası Yönündeki İddialar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DSİ Genel Müdürü: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik
    12:48 DSİ Genel Müdürü: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik

    DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Edirne'de son 21 yılda 8 baraj ve 32 gölet inşa ettiklerini belirterek, böylece 422 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldığını açıkladı. Ayrıca, taşkın koruma tesisleri ile Edirne şehir merkezi, 95 yerleşim yeri ve 23 bin 370 dekar arazinin taşkın kontrolü sağlandığını ve arazi toplulaştırma çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.


Advertisement