Babadan Oğula Brooks Brothers Şıklığı - Son Dakika
Güncel

Babadan Oğula Brooks Brothers Şıklığı

Cemiyet hayatının ünlü babaları ve oğulları, Babalar Günü öncesi Brooks Brothers için kamera karşısına geçti.

17.06.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Çapa ve oğlu Emre Çapa, Derin Sarıyer ve oğlu Aziz Sarıyer, Enis Pekuysal ve oğlu Nevzat Pekuysal, Mustafa Toner ve oğlu Emre Toner'in katıldığı çekimlerde, ünlü babalar ve oğulları, Amerika'da yaklaşık 200 yıldır bir efsane haline gelen Brooks Brothers'ın Yaz 2016 koleksiyonundan seçtikleri ürünler ile çok özel pozlar verdi.

Çekimlerde Celal Çapa ve oğlu Emre ile Enis Pekuysal ve oğlu Nevzat tercihlerini spor şıklıktan yana kullanırken, Derin Sarıyer ve oğlu Aziz ile Mustafa Toner ve oğlu Emre klasik şıklığı tercih etti.

Celal Çapa ve oğlu Emre Çapa, Brooks Brothers'ın en popüler ürünleri arasında yer alan, gün boyu kırışmadan ilk giydiği andaki şıklığını koruyan deniz esintileri taşıyan mavi renkli "non iron" (ütü gerektirmeyen) gömleği lacivert chino pantolon ve bermuda, pembe saç örgülü triko ile tamamladı.

Enis Pekuysal ve oğlu Nevzat Pekuysal ise yaz koleksiyonunun en beğenilen ürünlerinden yelkenli desenli polo tişörtü kırmızı chino pantolon ve lacivert yelek ile hafta sonu için rahat ve şık bir görünüm sergiledi.

Tercihlerini klasik şıklıktan yana kulllanan Derin Sarıyer ve oğlu Aziz Sarıyer klasik kesim lacivert blazer ceketve bej kanvas pantalonu beyaz gömlek ve renkli papyonlar ile kombinlerken; Mustafa Toner ve oğlu Emre Toner ise kareli blazer ceket, pastel yeşil renkli pantolon, beyaz noniron gömlek ve mavi-yeşil ipek mendil ile kamera karşısına geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babadan Oğula Brooks Brothers Şıklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement