Babaeski'de Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Babaeski'de Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

11.09.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Babaeski Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, Pehlivanköy Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, şube müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrenciler için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gelecek toplumların oluşturulmasında öğretmenlerin büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Korkmaz, öğretmenlerin öğrencileri küçük yaştan eğiterek, meslek hayatına kazandırılana kadar yanında olduğunu belirtti.

Öğrencilerin ailelerinden daha çok gün içerisinde öğretmenleri ile birlikte zaman geçirdiğini aktaran Korkmaz, öğretmenlerin öğrenciler için örnek bir kişi olduğunu bildirdi.

Öğretmenlerin değerli ve kıymetli olduğunu kaydeden Korkmaz, "Sizler gerçekten çok değerlisiniz, kıymetlisiniz. Tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz çok değerlisiniz. Siz bir öğretmen olarak toplumun gözünde velinin gözünde bende de değerlisiniz. Size evladını teslim eden velinin il müdürüyle işi ya olur ya olmaz. Ama sizi her zaman her ne öğretmeni olursa olsun düşünüyor hangi okula hangi öğretmene vereyim. Siz bu milletin evladını teslim ettiği bir topluluksunuz bu yüzden çok değerlisiniz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Babaeski'de Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement