Babaeski'de Minikler Yaz Spor Kursu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Babaeski'de Minikler Yaz Spor Kursu Açıldı

Babaeski ilçesine bağlı Nadırlık köyünde, minikler yaz spor kursu açıldı.

25.07.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski ilçesine bağlı Nadırlık köyünde, minikler yaz spor kursu açıldı.

Nadırlı Gençlikspor Kulübü tarafından okul bahçesinde gerçekleştirilen kursta, köyde yaşayan 20 çocuğa spor eğitimi veriliyor.

Kulübün teknik direktörü Hasan Berber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köydeki çocukları spor kursu ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yapmaya teşvik etmek istediklerini söyledi.

Sporun çocukların vücut gelişimi ve sağlığı açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Berber, spora ve sporculara büyük önem verdiklerini kaydetti.

Kurs kayıtlarının devam ettiğini belirten Berber, şunları kaydetti:

"Biz öğrencileri iyi birer futbolcu olarak yetiştirmekten ziyade, onlara spor yapma alışkanlığını kazandırmak ve sağlık olarak spor yapabilme yöntemlerini öğretmek istiyoruz. Çalışmalara katılacak olan öğrencilerimiz, yaş gruplarına göre günün belli saatlerinde antrenmanlara katılacaklar. Biz burada verilecek eğitim, birlikte hareket etme ve paylaşmanın öğretilmesi konusundaki çalışmalarımızın öğrencilerin aile ve okul yaşantılarına da olumlu yönde etki yapacağını düşünüyoruz. Eğitim öğretim döneminin açılışına kadar devam edecek olan kursta, çocukların gelişim ve davranışlarını takip edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Babaeski'de Minikler Yaz Spor Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement