Babaeski TMO'da Buğday Alımları Başladı - Son Dakika
Güncel

Babaeski TMO'da Buğday Alımları Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Babaeski Ajans Amirliği'nde, buğday alımları başladı.

18.06.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Babaeski Ajans Amirliği'nde, buğday alımları başladı.

Ajans Amir Vekili Celal Aydın, bir restoranda düzenlenen toplantıda, ofisin randevulu buğday alımlarına başladığını söyledi.

TMO Babaeski Ajans Amirliği'nin günlük 800 ton hububat alım kapasitesi olduğunu ifade eden Aydın, üreticilerin mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin aldığını belirtti.

Üreticilerin buğday teslimatı için randevu almaya başladığını anlatan Aydın, "Sorunsuz bir alım sezonu yaşamak için çalışmalarda bulunuyoruz. Üreticimizin mağdur olmaması için bir takım tedbirler aldık. Günlük 800 ton buğday alım kapasitesine sahip ofisimize, üreticilerimiz randevu almaya başladı. Hasat sezonunun bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Üreticilerin ürünlerini emanete bırakabileceğini kaydeden Aydın, "Üreticilerimiz ürününü emanete de bırakabilecektir. Ürün TMO'dan geri çekildiğinde taahhüt nameli alım yapıldığı tarihten depodan çıkış tarihine kadar olan süre için her gün ton başına 0,133 lira olarak hesaplanacak." dedi.

Toplantıya, Babaeski Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Üzeyir Güngör, Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, köy ve mahalle muhtarları ile çiftçiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Babaeski TMO'da Buğday Alımları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement