Babalar Günü - Son Dakika
Güncel

Babalar Günü

Hatay'da Babalar Günü dolayısıyla vatandaşlar mezarlıkları ziyaret ederek, kaybettikleri babalarını mezarları başında andı.

19.06.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da Babalar Günü dolayısıyla vatandaşlar mezarlıkları ziyaret ederek, kaybettikleri babalarını mezarları başında andı.

Antakya Asri Mezarlığı'na gelen vatandaşlar burada defnedilen babaları için dua etti. Babalarının mezarlarını temizleyen ve kabirlerine çiçek bırakan vatandaşlar kaybettikleri babalarının ruhuna Kur'an-ı Kerim okudu.

Babasını 6 ay önce kaybeden Bekir Köşkeroğlu, ilk defa babasız bir Babalar Günü kutladığını söyledi. Köşkeroğlu, babasına karşı olan görevini yerine getirmek için mezarını ziyaret ettiğini kaydetti.

Hiç kimsenin babasını unutmamasını ve her zaman saygılı olmasını isteyen Köşkeroğlu, "Çocuklar babaları hayattayken kıymetini bilsin, onların kalbini kırmasın ve onlara iyi davransınlar." diye konuştu.

Babasının mezarını ziyaret eden Esra Kutlu ise buruk bir Babalar Günü geçirdiğini ifade ederek, hayatta olan babalara uzun ömürler ve vefat edenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Babalar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement