Babalar Günü Tavla Turnuvası Galipleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Babalar Günü Tavla Turnuvası Galipleri Belli Oldu

Babalar Günü Tavla Turnuvası Galipleri Belli Oldu

Fethiye'nin alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Fethiye AVM'nin Babalar Günü'ne özel düzenlediği tavla turnuvası, keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

24.06.2016 11:37  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Haziran günü saat 12:00'da başlayan turnuva, tavla meraklılarına ve ziyaretçilere keyifli bir Babalar Günü yaşattı. Turnuva galiplerinin kazandıkları kupalar ve hediyeler ise zafer sevinçlerini ikiye katladı.

Babalar kıyasıya rekabet etti

Erasta Fethiye AVM 19 Haziran Babalar Günü'ne özel çekişmeli olduğu kadar ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatan bir tavla turnuvası gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören turnuva tavla sever babaları bir araya getirerek ziyaretçilere farklı ve unutulmayacak bir Babalar Günü yaşattı.

48 tavla severin katıldığı keyifli geçen rekabetin sonucunda birinci gelen Sadun Küçük Vatan Bilgisayardan 500 TL'lik, ikinci gelen Kemal Özcan Kiğılı mağazasından 300 TL'lik ve üçüncü gelen Sedat Özcan da Kemal Tanca mağazasından 200 TL'lik hediye çekinin sahibi oldu. Kazananlara kupaların yanında takdim edilen hediyeler turnuva galiplerinin yüzünü güldürdü.

Hem Fethiyeliler hem de Fethiye'ye gelen turistler için seçkin bir yaşam alanı sunan Erasta Fethiye AVM açıldığı ilk günden itibaren her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak kısa sürede Fethiyelilerin yaşamına yeni bir soluk getirdi. Doğaya ve çevreye uyumlu bir şekilde tasarlanarak 2014 yılında açılan Erasta Fethiye AVM, Eroğlu Gayrimenkul'ün marka AVM zincirinin ikinci halkasını oluşturuyor. 80 milyonluk yatırımla bölgenin ekonomik gelişmesine kısa zamanda ivme kazandıran proje, aynı zamanda Fethiye'nin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini koruyor. Erasta Fethiye AVM, özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran yeşil alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babalar Günü Tavla Turnuvası Galipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement