Babalarını Öldüren 2 Kardeş: Önce Ahmet Ateş Etti, Can Çekişiyordu Kafasına Sıktım - Son Dakika
3. Sayfa

Babalarını Öldüren 2 Kardeş: Önce Ahmet Ateş Etti, Can Çekişiyordu Kafasına Sıktım

Babalarını Öldüren 2 Kardeş: Önce Ahmet Ateş Etti, Can Çekişiyordu Kafasına Sıktım

Elazığ'da babalarını öldürerek gömen ve daha sonra cesedini yakmak için çıkardıkları sırada suçüstü yakalanan Ahmet ve Salih Doğan kardeşlerin ifadeleri tüyler ürpertti.

23.02.2016 14:43  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde yaklaşık 6 ay önce, anneleri ve kardeşlerine küfür edip dövdüğünü öne sürdükleri babalarını tüfek ve tabancayla öldürerek gömen ve daha sonra cesedini yakmak için çıkardıkları sırada suçüstü yakalanan Ahmet ve Salih Doğan kardeşler, savcılıkta tüyler ürperten ifadeler verdi.

"KARDEŞİM YARALADI, BEN DE KAFASINA SIKTIM"

Kardeşlerden Salih Doğan, dağda keçi otlatan babasına önce kardeşi Ahmet'in ateş ettiğini, yaralanan ve can çekişen babasının başına da kendisinin tabanca ile ateş ederek öldürdüğünü söyledi.

6 AY ÖNCE KAYBOLMUŞTU

Kovancılar İlçesi Karasungur Köyü'nde oturan ve yaklaşık 6 önce kaybolduğu belirtilen 57 yaşındaki İsmail Doğan'ın, oğulları Salih ve Ahmet Doğan tarafından 17 Ekim 2015 tarihinde öldürüldüğü ortaya çıktı.


CESEDİ SEL SULARIYLA ORTAYA ÇIKINCA, YAKIP YOK ETMEYE KARAR VERDİLER

Ahmet ve Salih Doğan tarafından öldürüldükten sonra gömülen İsmail Doğan'ın cesedi, sel suları nedeniyle ortaya çıkınca çocukları bu kez cesedi yok etmek için yakmaya çalıştı.

JANDARMA SUÇÜSTÜ YAKALADI

Geçen 20 Şubat günü saat 23.00 sıralarında Salih ve Erkan Doğan kardeşler, babalarının cesedini çıkarırken jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Karakolda verdiği bilgiler doğrultusunda gözaltına alınan Ahmet Doğan ile birlikte 3 kardeş, dün akşam saatlerinde Kovancılar Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcılıkta verdikleri ifadenin ardından Erkan Doğan serbest bırakılırken, Ahmet ve Salih Doğan kardeşler, tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"ANNEMİZİ VE KARDEŞLERİMİZİ SÜREKLİ KÜFÜR EDİP DÖVÜYORDU"

Salih ve Ahmet Doğan kardeşler savcılıkta verdikleri ifadede babalarının anneleri, kızkardeşleri Maile ve diğer erkek kardeşlerine sürekli küfür ederek dövdüğünü iddia etti.

Babasının annesini bıçakla tehdit ettiğini, kızkardeşinin de sevdiği erkekle olaydan bir gün önce kaçtığını anlatan Ahmet Doğan, babasının kız kardeşi ya da sevdiği adamı vurmak için amcasından silah istediğini belirterek şöyle konuştu:

NASIL ÖLDÜRDÜKLERİNİ ANLATTILAR

"Olay günü ben ve kardeşlerim, Erkan ile Salih dağa yaprak kesmeye gittik. Daha sonra babam keçileri otlatmak için dağa çıktı. Biz dağda yaprak kestiğimiz sırada babam yanımıza geldi. Biz yaprak keserken ben yük hayvanlarının peşinden köye geldim. Dönüşte av tüfeğini alarak geri döndüm. Bir süre daha çalıştık. Bu kez Erkan yük hayvanlarıyla köye gitti. Abim Salihle çalıştığımız yerde yalnız kaldık. Babamın olduğu yöne doğru biraz yürüdük. Babam da bize doğru geliyordu. Babama 5- 10 metre yaklaştık, babama elimdeki av tüfeği ile ateş ettim. Yaralanıp yere düştüğünü gördüm. Abim Salih de babam yere düştükten sonra tabancasıyla babamın kafasına ateş etti. Babam orada öldü."

Salih Doğan da, kardeşi Ahmet Doğan'ın söylediklerini doğrulayarak, "Babam yıllarca ailemize hep küfür ederdi, annemi sürekli döverdi, tüm uyarmalarımıza rağmen beni ve diğer kardeşlerimi dinlemezdi" dedi.

Olay günü kardeşi Ahmet'in av tüfeğiyle babasına ateş ettiğini Kaydeden Salih Doğan, ancak babasının ölmediğini ve can çekiştiğini görünce, tabanca ile kafasına ateş ederek öldürdüğünü anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Babalarını Öldüren 2 Kardeş: Önce Ahmet Ateş Etti, Can Çekişiyordu Kafasına Sıktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • fazil@: İşin eşin evladın hayırlısını nasip et allahım 34 0 Yanıtla
  • gakgo: ELAZIĞ ve Elazığ lıları kötülenmesin. bu gibi vah şetler her yerde olur o yer insanlara mal etmeyin. istisnalar çıkıyor. Ayrıca Elazığ lılar kadar vatanına bağlı namusuna bağlı toplum zor bulunur. 23 6 Yanıtla
  • trabzon: pkk lıların başina allah nasıb eylesın amın. 14 6 Yanıtla
  • KUNTEPER: ne kadar düşünceli ve hayırlı evlatlarmış can çekişmesin diye kafasına sıkmışlar 15 1 Yanıtla
  • isoooo: Babası cancekismesin diye kafasına sıkıyor çok da düşünceli evlatlar Allahım ne gunlere kaldık.... 13 2 Yanıtla
  • Abdurrahman Düşüngen: Yalancılar sizi.Hala rahmetli çobanlık yapıyor.Evine bakmak için.Kazandığı parayı bile yiyemiyor.Soğukta yatıp kalkıyor,bir sıcak tas çorbaya,bir yudum çaya bile hasret.Utanmazlar.Birde bize küfür etti diyorsunuz.Sizi şey bile yapmak az gelir.Rahmetlinin mekanı cennet olsun.Bu dünyada yüzü gülmemiş.İnşallah öbür dünyada rahat eder.Allahın hikmeti geniştir.Saygılarımla. 7 7 Yanıtla
  • ...: allah sizi kahretsin böyle evlat olmaz olsun insan babasına kıyarmı inşallah sizin evlatlarınızda size yapar 8 4 Yanıtla
  • ankaralı..: ALLAH korkusu yok muydu sizde be.. 10 0 Yanıtla
  • zaza kentli: BOZUK ZİHNİYET ..GERİ KAFALILAR.... 9 0 Yanıtla
  • evlat: küfür edende güçsüz insanı döverken allah korkusu neredeydi acaba hak etmiş 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement