Babası Bonzaiden Ölen Oğlunun Zamanında Tedavi Edilmediğini İddia Etti - Son Dakika
Güncel

Babası Bonzaiden Ölen Oğlunun Zamanında Tedavi Edilmediğini İddia Etti

Babası Bonzaiden Ölen Oğlunun Zamanında Tedavi Edilmediğini İddia Etti

İstanbul'da, kaldığı rehabilitasyon merkezinde bonzai kullandıktan sonra yaşamını yitiren 14 yaşındaki Mehmet Yıldız, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

04.11.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, kaldığı rehabilitasyon merkezinde bonzai kullandıktan sonra yaşamını yitiren 14 yaşındaki Mehmet Yıldız, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi. Ölen gencin babası Mustafa Yıldız, oğlunun hastane hastane dolaştırıldığını ve zamanında tedavi edilmediği için yaşamını yitirdiğini iddia etti.

Olay, geçen cuma günü Kemerburgaz'daki Ağaçlı Çocuk ve Gençlik Rehabilitasyon ve Gençlik Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uzun süre önce evden kaçan Mehmet Yıldız, polis tarafından bulunarak Ağaçlı Çocuk ve Gençlik Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi. Ayakkabı imalathanesinde çalışan baba Mustafa Yıldız'ın geri almak istediğinde ise evinde yaşam koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle çocuğunun merkezde kalmasına karar verildi. Merkezde kalan Mehmet Yıldız, geçen cuma günü bonzai kullandı ve gece geç saatlerde fenalaşınca hastaneye götürüldü.

'HASTANE HASTANE DOLAŞTIRILDI'

Geçen pazar günü tedavi gördüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Mehmet Yıldız'ın cesedi otopsi işleminin ardından babası Mustafa Yıldız'a teslim edildi. Cenazeyi bugün memleketi Gaziantep'te toprağa veren baba Mustafa Yıldız, oğlunun hastane hastane dolaştırıldığını ileri sürdü. Zamanında gerekli tedavi yapılmayınca oğlunun öldüğü iddiasında bulunan baba Yıldız şöyle konuştu:

"Oğlum merkezde fenalaşınca hastaneye götürüyorlar tedavinin ardından merkeze getiriyorlar. Ancak yine fenalaşınca bu kez Eyüp'teki oradan da Bakırköy'deki hastaneye son olarak Okmeydanı Hastanesi'ne götürüyorlar, zaten orada da ölüyor. Oğlum zamanında tedavisi yapılmış olsaydı bugün yaşıyor olacaktı. Ben çocuğumun bonzai kullandığını bilmiyordum. Bunun satan kişileri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hastaneler de çocuğumu kurtarabilirdi. Aileler çocuklarına sahip çıksın, benim canım yandı başka ana babaların canı yanmasın." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babası Bonzaiden Ölen Oğlunun Zamanında Tedavi Edilmediğini İddia Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement