Babasının Mezarı Başında İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Babasının Mezarı Başında İntihar Etti

Babasının Mezarı Başında İntihar Etti

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde bunalıma giren bir kişinin babasının mezarı başında silahla başına ateş ederek intihar ettiği ileri sürüldü.

07.03.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bunalıma giren bir kişinin babasının mezarı başında silahla başına ateş ederek intihar ettiği ileri sürüldü.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde 38 yaşındaki Serkan Gürsan, babasının mezarı başında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 24.00 sıralarında Koyulhisar ilçesi Yukarı Kale Mahallesi'nde meydana geldi. İlçede nakliyecilik yapan evli 2 çocuk babası Serkan Gürsan, dün akşam saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Durumdan şüphelenen yakınları, güvenlik güçlerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada Serkan Gürsan, yaklaşık 2 yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden babası Namık Gürsan'ın mezarı başında başından silahla vurularak ölmüş halde buldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gürsan'ın cesedi otopsi için Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Gürsan'ın intihar ettiği sanılıyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babasının Mezarı Başında İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement