Babylon Soundgarden Çeşme İle Yaza Veda Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden Çeşme İle Yaza Veda Ediyor!

Festivalde Radyo Babylon DJ'lerinin yanı sıra kurulacak 3 farklı sahnede alternatif isimler sahne alacak.

25.08.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayrıca Rendezvous alanında, geçtiğimiz aylarda 3. stüdyo çalışmasını yayınlayan alaturka rock grubu Ayyuka ve İzmirli surf rock grubu Palmiyeler'in performansları izlenebilecek.

Doritos Sahnesi'nde Türkçe reggae müziğin akla ilk gelen isimlerinden Sattas ve radikal şarkı sözleri ile dikkat çeken Türk rap'inin önemli ismi Ceza sahne alacak. Babylon Soundgarden'da Doritos Sahnesi'nin en önemli konuklarından biri diğeri, son dönemin en yetenekli söz yazarlarından İbranice ve Fransızca şarkılarıyla tanınan İsrailli müzisyen Riff Cohen olacak.

Babylon'un eskimeyen etkinliği Oldies But Goldies, Babylon Soundgarden'da da müzikseverlere zaman tünelinde bir gece yaşatacak.

Radyo Babylon Lounge'da gerçekleşecek olan After Party'de ise setleri ve Türk filmlerinin müziklerine yaptığı düzenlemeler ile kendinden söz ettiren Kabus Kerim'in eğlenceli performansı ile eğlence devam edecek.

Muhteşem plajın, eğlenceli ve alternatif sahnelerin olacağı, birçok eğlenceli etkinliğin gerçekleşeceği Babylon Soundgarden Çeşme'de ahali güneşi batırırken, yaza en eğlenceli şekilde veda edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden Çeşme İle Yaza Veda Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement