Babylon Soundgarden, Festivale Doyamayanları Çeşme'ye Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden, Festivale Doyamayanları Çeşme'ye Bekliyor

Babylon, Doritos'un ana sponsorluğunda gerçekleşecek Babylon Soundgarden ile festival ruhunu doyasıya yaşatmaya devam ediyor.

08.08.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mandalina ve palmiye ağaçları arasında yeşili maviyle buluşturacak festival, 13 Ağustos Cumartesi günü Babylon Çeşme'de gün boyu devam edecek plaj aktiviteleri, Dj performansları ve konserleri ile müzikseverleri bekliyor.

Doritos Sponsorluğunda gerçekleşecek Babylon Soundgarden, Türkiye'de punk ve ska akımının en önemli temsilcisi Athena, müzik dünyasının önde gelen isimleriyle yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken DJ Funky 'C' ve İstanbul elektronik müzik sahnesinin usta isimlerinden Kaan Düzarat'ın performanslarının yanı sıra gün boyu devam edecek plaj aktiviteleri ile de katılımcılara keyifli bir deneyim vadediyor. Sadece müziğin değil, eğlenceli aktivitelerin de tüm gün devam edeceği Doritos Presents: Babylon Soundgarden, Çeşme'nin etkileyici atmosferinde doğanın, denizin ve iyi müziğin keyfini sürmek isteyenleri bekliyor

Babylon Soundgarden Çeşme'nin sınırlı sayıdaki avantajlı biletleri Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden, Festivale Doyamayanları Çeşme'ye Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement