Bacaklarını Biçerdövere Kaptıran Operatör Öldü - Son Dakika
Güncel

Bacaklarını Biçerdövere Kaptıran Operatör Öldü

Bacaklarını Biçerdövere Kaptıran Operatör Öldü

Edirne Keşan'da çalışan biçerdöverin deposunda kalan ayçiçeklerini temizlemek için depoya giren Özcan Bakır, ayaklarını makineye kaptırarak korkunç şekilde can verdi.

26.09.2014 11:34  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Karasatı Köyü'nde, kullandığı biçerdöverin ayçiçeğini ayırmaya yarayan helezon makinesine bacaklarını kaptıran 44 yaşındaki Özcan Bakır yaşamını yitirdi.

HELEZON MAKİNESİNİN İÇİNE DÜŞTÜ

Olay, dün, saat 19.00 sıralarında, Keşan'ın Karısatı Köyü'nde meydana geldi. Karasatı-Büyükdoğanca köyleri arasındaki yol üzerinde bulunan Osman Karaman'a ait ayçiçeği tarlasını biçen biçerdöver operatörü Özcan Bakır, ayçiçeklerini makineye boşalttı. Bakır, bir süre sonra çalışan biçerdöverin deposunda kalan ayçiçeklerini temizlemek için depoya girdi. Bu sırada dengesini kaybeden Bakır, biçerdöverin ayçiçeğini saplarından ayırmaya yarayan helezon makinesinin içine düştü. Ayaklarını makineye kaptıran Özcan Bakır, olay yerinde can verdi.

ARKADAŞLARINA HABER VERDİ

Bu sırada traktörün üzerinde ayçiçeği çekirdeklerini kürekle düzenleyen Osman Karaman bir süre Bakır'a seslenmesine rağmen kendisinden cevap alamadı. Engelli olduğu için biçerdöverin üzerinde bulunan helezon makinesine çıkamayan Karaman, köy kahvesine giderek arkadaşlarına haber verdi.

CESEDİNİ GÖRDÜLER

Olay yerine gelenler, biçerdöverin helezon makinesine baktığında Özcan Bakır'ın cesedini buldu. Özcan Bakır'ın cesedi, Keşan Belediyesi Kaza Kırım Ekibi'nin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılarak, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bacaklarını Biçerdövere Kaptıran Operatör Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement