Bacary Sagna'ya Mancehster City de Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Bacary Sagna'ya Mancehster City de Talip Oldu

Bacary Sagna\'ya Mancehster City de Talip Oldu

Son haftalarda adı Inter ve Galatasaray ile anılan Arsenal'in başarılı sağ bek oyuncusu için Manchester City'nin de devrede olduğu iddia edildi.

27.03.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Inter ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ileri sürülen Arsenal'in Fransız defans oyuncusu Bacary Sagna'ya Manchester City 3 yıllık sözleşme önerdi.

İngiliz basınına göre, Arsenal'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki milli futbolcunun yıl sonunda Kuzey Londra ekibinden ayrılcağı iddia ediliyor. Sagna'nın, Arsenal'den üç yıllık yeni bir sözleşme talep ettiği ve mevcut haftalık ücretine de 50 bin sterlinlik zam istediği belirtildi.

Londra'nın kırmızı-beyazlı ekibinin Fransız teknik direktörü Arsene Wenger'in 30 yaşını geçen Fransız sağ beke iki yıllık sözleşme önermeye hazır olduğu öne sürüldü.

Sezon sonunda Manchester City'ye transfer olması halinde Bacary Sagna, son yıllarda Arsenal'den Manchester'ın mavi-beyazlı kulübüne transfer olan beşinci oyuncu olacak. Bir dönem Arsenal formasıyla mücadele eden Emmanuel Adebayor, Kolo Toure, Gael Clichy ve Samir Nasri 2009-2011 yılları arasında Manchester City'nin yolunu tutmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bacary Sagna'ya Mancehster City de Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement