Bader'in Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bader'in Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) 3. olağan genel kurulunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti başkanlığa seçildi.

14.06.2015 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER)  3. olağan genel kurulunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti başkanlığa seçildi.

Ankara'daki bürokratları bir araya getirmek ve bazı konularda birlikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla kurulan derneğin 3. olağan genel kurulunda konuşan BADER Başkanı Mustafa Akdoğan, bayrak yarışını en iyi şekilde devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yönetim ve denetim kurullarının faaliyetlerinin genel kurul üyeleri tarafından ibra edilmesinni ardından tek listeyle gidilen genel kurulda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti BADER'in yeni başkanı oldu.

Genel kurulda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Ankara'da bir ilk yaşandığını ve Ankaralı 4 milletvekilinin meclise girmeyi başardığını söyledi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan BADER'in yeni Başkanı İbrahim Taşkesti, Hacı Bayram Veli'nin mirasıyla çelişmeyen kişilerden olmak kaydıyla üye sayılarını artıracaklarını ifade etti.

Hedefleri arasında her ilçede temsilci oluşturmak ve Ankaralı insan kaynağını en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Taşkesti, "Bu hizmette bu güne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz tüm paydaşlarımız olan sivil toplum kuruluşlarıyla karşı karşıya değil omuz omuza, kol kola hareket edeceğiz. Yer sonumuzu hallederek, bakanlıklarda, yerel yönetimlerde sahipsiz olan Ankaralı hemşerilerimize bir şekilde ulaşarak sahip çıkacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bader'in Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement