Badminton - Son Dakika
Spor

Badminton

Türkiye Küçükler Şampiyonası, Düzce'de başladı.

17.04.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE ( AA ) - Türkiye Küçükler Badminton Şampiyonası, Düzce'de başladı.

Spor Genel Müdürlüğünce Akçakoca ilçesindeki spor salonunda 22 ilden 37 takımın katılımıyla düzenlenen şampiyona dört gün sürecek.

Açılış töreninde konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, dünyanın ekonomik ve teknolojik açıdan büyüyüp gelişmesiyle insan hayatının da monotonlaştığına değinerek, "Bu hayat tarzı insanlarda sosyolojik ve psikolojik sorunların çıkmasına neden oluyor. Bu sorunların üstünden gelmenin ve çözüm yollarından bir tanesi spordur. Spor yapan insanlar hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sağlıklı yaşayabiliyorlar" diye konuştu.

Birinci takım, Türkiye'yi temsil edecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler ve İşletmeler Müdür Vekili Cahit Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın dört gün süreceğini, birinci takımın Türkiye'yi, Dünya Badminton Şampiyonası'nda temsil edeceğini söyledi.

Badmintonun, sağlık açısından en iyi spor dalları arasında yer aldığını anlatan Demir, "Badminton ve tenis, vücudumuzdaki bütün kemiklerimizi çalıştırmaktadır çünkü çok yoran ve efor sarf edilen spor dallarıdır. Kilo sorunu olanlara bu sporu yapmalarını tavsiye ediyorum. Şampiyona heyecanlı, zevkli ve centilmence başladı. İnşallah aynı şekilde devam eder" şeklinde konuştu. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Badminton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement