Badminton Grup Finalleri Fatsa'da Başladı - Son Dakika
Spor

Badminton Grup Finalleri Fatsa'da Başladı

Badminton Grup Finalleri Fatsa\'da Başladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Türkiye Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızları Badminton grup finalleri, Fatsa 75. Yıl Spor salonunda start aldı.

16.01.2015 15:07  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Türkiye Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızları Badminton grup finalleri, Fatsa 75.Yıl Spor salonunda start aldı.

12 ilden katılım olan grup finalleri 18 Ocak Pazar günü son bulacak. Finaller için kapalı spor salonunda açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve sporcular katıldı.

Finaller öncesi bir açıklama yapan, Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek: "Grup finallerini Fatsa'da olması bizim için önemli bir durum. 12 ilimizden gelen kişileri ilçemizde ağırlıyoruz. Burada derece yapan 12 takımdan 6 takım Türkiye finallerine gidecekler. Fatsa ilçemizin takımı da önemli derecede iyi hazırlandı ve güçlü bir takım. Bu tür turnuvaların Fatsa'da yapılmasını istiyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Badminton Grup Finalleri Fatsa'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement