Badminton Milli Takımı Yunanistan'dan 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya ile Döndü - Son Dakika
Güncel

Badminton Milli Takımı Yunanistan'dan 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya ile Döndü

Badminton Milli Takımı Yunanistan\'dan 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya ile Döndü

ANKARA/DHA Yunanistan'ın Sidirokastro şehrinde yapılan Hellas Junior 2017 Badminton Turnuvasına Türkiye, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Türkiye, Moldova, Bulgaristan, Romanya, İsrail, Sırbistan, Kazakistan ve Endonezya olmak üzere 12 Ülke'den toplam 137 Sporcu katıldı.

23.04.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA/DHA

Yunanistan'ın Sidirokastro şehrinde yapılan Hellas Junior 2017 Badminton Turnuvasına Türkiye, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Türkiye, Moldova, Bulgaristan, Romanya, İsrail, Sırbistan, Kazakistan ve Endonezya olmak üzere 12 Ülke'den toplam 137 Sporcu katıldı.

Hellas Junior 2017 Badminton Turnuvası'na Türkiye'yi Yazgan Çalışır, Berkay Çiçen, Zehra Erdem, İlayda Nur Özelgül, Büşra Ünlü, Emre Sönmez, Tayfun Taşdemir, Yusuf Yaşar ve Naime Yılmaz temsil etti.

Karışık Çiftler kategorisinde Emre Sönmez ve İlayda Nur Özelgül Altın. Yusuf Yaşar ve Naime Yılmaz Gümüş. Çift Kızlar kategorisinde Zehra Erdem ve İlayda Nur Özelgül Altın. Tek Bayanlar kategorisinde Naime Yılmaz Gümüş. Büşra Ünlü Bronz. Çift erkekler kategorisinde Berkay Çiçen ve Tayfun Taşdemir Bronz ve Tek erkekler kategorisinde ise Yusuf Yaşar Gümüş madalya kazandı. Bu sonuçlarla Badminton Milli Takımı Yunanistan'dan 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile  döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Badminton Milli Takımı Yunanistan'dan 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement