Badminton Takımından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Badminton Takımından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti

Badminton Takımından Başkan Yaralı\'ya Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı Belediyespor bünyesinde yaklaşık 4 ay önce kurulan ve 50 sporcunun eğitim gördüğü Badminton takımı, kendilerine sağladığı desteklerden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

28.09.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediyespor bünyesinde yaklaşık 4 ay önce kurulan ve 50 sporcunun eğitim gördüğü Badminton takımı, kendilerine sağladığı desteklerden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, Kulüp antrenörü Aygül Aydoğmuş ile bazı sporcuları makamında ağırlayan Yaralı, badmintonculara başarılar diledi. Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada yakın zamanda kurulan Badminton takımının 50 sporcu ile çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Badminton sporuna destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Yaralı, oyuncuların katıldıkları turnuvalardan madalya ile dönmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Spor Direktörü Çamlıyer ise Saruhanlı Belediyespor olarak çeşitli branşlarda geniş kapsamlı çalışmalar ile büyük kitlelere ulaşmayı planladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Badminton branşında hocamızın büyük özverisi ile sporcularımız çok çabuk adapte oldu. Turnuvalarda madalya almaya başladılar. Badminton branşında milli sporcu yetiştirme sözü aldık. Belediye Başkan'ımız da bu anlamda her zaman yanımızda olduğunu söyledi. Teşekkür ziyareti için hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ederiz. Her şey Saruhanlı gençliği için" dedi.

Ziyaretin sonunda Badminton antrenörü Aydoğmuş, Başkan Yaralı'ya forma hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badminton Takımından Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement