Badr Hari - Rico Verhoeven Boks Karşılaşması, 175 Ülkeden Yayınlanacak - Son Dakika
Spor

Badr Hari - Rico Verhoeven Boks Karşılaşması, 175 Ülkeden Yayınlanacak

Almanya'da düzenlenen boks turnuvasında Badr Hari ile Rico Verhoeven karşı karşıya gelecek, 175 ülkeden canlı olarak yayınlanacak.

09.12.2016 11:13  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Aralık Cumartesi akşamı Almanya'nın Oberhausen kentinde gerçekleşecek Glory World Serisi'nde Super Fight, Glory 36 Etabı ve Glory Collision karşılaşmaları yapılacak.

DÜNYA BU MAÇI BEKLİYOR

Ancak dünya Badr Hari ile Rico Verhoeven arasındaki maçı bekliyor. Her maçı olay olan Faslı Badr Hari, yıllardır beklenen geri dönüşü için imzayı attığı günden beri çok zorlu bir çalışma temposu ile bu dev çarpışmaya hazırlanıyor. Rakibi ise Glory'nin Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Hollandalı Rico Verhoeven. Badr Hari ve Rico Verhoeven arasındaki tarihi maç gecenin ana maçı olacak ve 175 ülkeden canlı olarak yayınlanacak.

YAŞAYAN EFSANE RİNGE ÇIKACAK

Hemen ardından yaşayan Efsane Nieky Holzken unvan koruma maçına çıkacak. Avatar Atakan'ın sıkletinde 77 Kg'da Glory Dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran Hollandalı süper star Nieky Holzken de "Glory Collision Çarpışma" gecesinde ringe çıkacak. Holzken'in unvan koruma mücadelesinde rakibi Fransız yıldız Cedric Doumbe olacak.

Karşılaşma, TV8,5'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Badr Hari - Rico Verhoeven Boks Karşılaşması, 175 Ülkeden Yayınlanacak

Son Dakika Spor Badr Hari - Rico Verhoeven Boks Karşılaşması, 175 Ülkeden Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement