Bafra'da Asayiş ve Huzur Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Bafra'da Asayiş ve Huzur Uygulaması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri uygulama görüntüleri Bafra'da asayiş ve huzur uygulaması Samsun'un Bafra ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince genel asayiş ve huzur uygulaması yapıldı.

06.04.2016 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri uygulama görüntüleri Bafra'da asayiş ve huzur uygulaması

Samsun'un Bafra ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince genel asayiş ve huzur uygulaması yapıldı.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince genel asayiş ve huzur uygulaması yapıldı.

Samsun- Sinop Karayolu Çetinkaya Mahallesi kavşağında, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı İlçe Merkez Karakol Komutanlığı ve Bafra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince ortak yapılan uygulamada, durdurulan araçlarda geniş çaplı arama yapıldı, sürücülerse trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı.

Durdukları otobüs ve minibüslerde kimlik kontrolü yapan ekipler, şüphelendikleri kişilerin üst aramasını yaptı. Yapılan genel asayiş ve huzur uygulamasında, 63 araç aranırken, 168 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

Yetkililer, uygulamaların süreceğini belirtti.

Bafra\'da Asayiş ve Huzur Uygulaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bafra'da Asayiş ve Huzur Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement