Bafra'da Çekilen "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" Filmi Vizyona Giriyor - Son Dakika
Güncel

Bafra'da Çekilen "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" Filmi Vizyona Giriyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Film çekimleri Bal ile Betty filminin yönetmeni Fedai Çakır'ın açıklamaları Bal ile Betty filminden detaylar Bafra'da Çekilen "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor Sokaktan alınıp sahiplenilen Bal ile Betty adında iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor Sokaktan alınıp sahiplenilen Bal ile Betty adında iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor.

16.04.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Film çekimleri

Bal ile Betty filminin yönetmeni Fedai Çakır'ın açıklamaları

Bal ile Betty filminden detaylar

Bafra'da Çekilen "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor

Sokaktan alınıp sahiplenilen Bal ile Betty adında iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor

Sokaktan alınıp sahiplenilen Bal ile Betty adında iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor.

Samsun'un Bafra ilçesinde geçen yaz çekimleri yapılan, Sokak Köpekleri Bal ile Betty isimli film Mayıs ayı sonunda vizyona girecek.

Yazar ve yönetmen Fedai Çakır'ın, 5 serilik çocuk sinema filminin ilki olan Sokak Köpekleri Bal ile Betty'nin çocuk oyuncuları da ilçeden seçildi.

Filmin yönetmeni Fedai Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bal ile Betty isimlerindeki iki sokak köpeğini oğlu ve kız arkadaşının sokaktan alıp eğittiğini anlattı.

Sokaktan sahiplendikleri iki köpek üzerinde senaryo yazarak, bu köpeklerin hayatlarını film haline çevirdiklerini söyleyen Yönetmen Çakır, "Gerçek hayattan, sokaktan sahiplendiğimiz iki köpeğimizin hayatı bu. Bu filmimizi Bafra ilçemizde çektik ve dolayısıyla filmimizin fragmanını da Bafra'dan basına sunmak istedik" diye konuştu.

Film çekimlerinin Bafra için daha uygun olduğunu söyleyen Çakır, şu bilgileri aktardı:

"Bafra ilçesinde, Bafra Belediyesi'nin yaptırmış olduğu bir hayvan barınağı var. Bu sebeple ilçede sokak köpeklerine çok oranla rastlamak mümkün. Çok güzel bir tarafı Bafra halkı ve esnafı bu köpeklere sahip çıkıyor. Bu hayvanları sevende var, sevmeyende var ama benim gözlemlediğim bu ilçede, sokak köpeklerine son derece iyi bakılıyor."

Mayısın son haftasında, filmin Türkiye genelindeki tüm sinemalarda aynı anda vizyona gireceğini söyleyen Çakır, "Filmimizin tüm çekimleri bitti, okulların kapanmasına yakın, Mayıs'ın son haftasında tüm Türkiye genelinde vizyona girecektir. Tüm ailelerin gidip zevkle izleyebileceği bir film yaptığımızı düşünüyoruz. Türkiye'de, hayvanların ve çocukların başrol oynadığı ilk filmi yaptık. Tüm aileleri sinemaya bekliyoruz."ifadelerini kullandı.

Bafra\'da Çekilen "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" Filmi Vizyona Giriyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bafra'da Çekilen 'Sokak Köpekleri Bal ile Betty' Filmi Vizyona Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement