Bafra'da "Gaziler Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Bafra'da "Gaziler Günü" Kutlaması

Bafra\'da "Gaziler Günü" Kutlaması

Samsun’un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" törenle kutlandı.

19.09.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" törenle kutlandı.

Bafra Yeni Kent Meydanı'nda yapılan törende Gaziler Derneği tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Başkanı Rahmi Şahin yaptığı konuşmada, "Üzerinde yaşadığımız cennet vatan toprakları kadar vatan olmayı hak etmiş bir toprak parçası dünyada yoktur. Çünkü her karışı şehit ve gazi kanıyla hamur olmuştur" dedi.

Kıbrıs Gazisi Mehmet Yüksel ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından Kore Gazisi Hasan Mutlu'nun oğlu Mustafa Mutlu'ya Güney Kore hükümetinin vermiş olduğu Mehmetçik anıtının Kaymakam Halis Aslan tarafından takdimi yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen badminton, tekvando, wushu, voleybol, basketbol, futbol ve yüzme müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutan Vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan, Muharip Gaziler Derneği, Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkan ve üyeleri, askeri erkan, öğrenciler ve daire müdürleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da 'Gaziler Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement