Bafra'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Bafra'da, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında zirai tarım aletleri dağıtımı yapıldı.

28.11.2013 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra'da, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında zirai tarım aletleri dağıtımı yapıldı.

Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü binası önünde yapılan makine ekipman dağıtım programına, Kaymakam Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, daire amirleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Kaymakam Ali Katırcı, dağıtılan ekipmanların çiftçiler için hayırlı olmasını diledi.

Katırcı, "Çiftçilerimiz bu tür projeleri takip etsinler ve başvurmaktan geri adım atmasınlar. Devletimizin çiftçiler için yapmış olduğu bu projeler her zaman için devam edecektir" diye konuştu.

İl Müdürü Kadir Güven ise "Kırsal Kalkınma plan ve programları ile 2011-2015 Ulusal Tarım Stratejisi çerçevesinde, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Bafra ilçesinde toplamda 116 çiftçi kardeşimiz İlçe Tarım Müdürlüklerine başvurmuş ve Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Programından faydalanmıştır. Hibe desteğinden hak kazanan tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2013 Yılı Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Projesine başvurarak hak kazanan 116 çiftçiye makine ve ekipmanları ile sertifikaları verildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bafra'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement