Bafra'da 'Misafir Geldik' Projesi - Son Dakika
Yerel

Bafra'da 'Misafir Geldik' Projesi

Bafra\'da \'Misafir Geldik\' Projesi

Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan "Misafir Geldik" projesi kapsamında Kızılırmak İlk-Ortaokul koordinatörlüğünde bir dizi etkinlik düzenlendi.

23.04.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan "Misafir Geldik" projesi kapsamında Kızılırmak İlk-Ortaokul koordinatörlüğünde bir dizi etkinlik düzenlendi.

İlçe merkezine uzak ve birleştirilmiş sınıf öğrencilerinin eğitim-öğretim gördüğü 18 mahalleden gelen öğrenciler için bir dizi etkinlik yapıldı. Çetinkaya YİBO'da öğrencilere yemek verilmesinin ardından Kültür Merkezi'nde "Misafir Geldik" etkinliği gerçekleştirildi. Burada düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, "Bafra'yı ve Samsun'u görmeyen uzak mahallerimizde okuyan öğrencilerimize Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ilk olarak Samsun'u gezdirdik. Bundan sonra da uzak mahallelerimizde bulunan öğrencilerimize Bafra ve Samsun'u gezdirerek tanıtmak istiyoruz" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de, "Bu ülke kolay kazanılmadı. Yüz binlerce şehidimizin, gazimizin sayesinde bugün 23 Nisanları, Cumhuriyetleri, 19 Mayısları, kurban bayramlarını, ramazan bayramlarını özgür bir şekilde kutlamaktayız. Bize bu güzel günleri emanet eden bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anarak onların manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Halis Arslan ise, "Sevgili çocuklar, bugün sizin için farklı bir gün, bugün sizin için son derece anlamlı bir gün. Dünyada çocuk bayramını kutlayan tek ülkeyiz. Onun için bugünü bize armağan eden Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk'e sonsuz saygılarımızla teşekkürlerimizi gönderelim. Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Gözümüzü yüzümüzü nasıl koruyorsak, sizleri de öyle koruyacağız ve gelecek makamları sizlere bırakacağız. Doğruluktan ayrılmayın, annenizi, babanızı, öğretmenlerinizi üzmeyin ve derslerinizi ihmal etmeyim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler çizgi film izledi. Film sonunda öğrenciler birbirlerine çeşitli hediyeler vererek kardeş okul oldular. Kültür Merkezi'ndeki etkinliğin ardından öğrencilere müze gezdirildi. Müzeyi gezen öğrenciler otobüslerle Kuşcular Mahallesi'ne götürülerek burada yapılan model uçak gösterisiyle etkinlik son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da 'Misafir Geldik' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement