Bafra'da Turizm Konferansı - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Turizm Konferansı

Bafra\'da Turizm Konferansı

Samsun’un Bafra ilçesinde, Bafra Kalkınma Planı çerçevesinde yapılması planlanan kültür rotası projesi kapsamında bilgilendirme konferansı yapıldı.

17.06.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde, Bafra Kalkınma Planı çerçevesinde yapılması planlanan kültür rotası projesi kapsamında bilgilendirme konferansı yapıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kültür Rotaları Uzmanı Ersin Demirel, proje hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi.

Katılımcıları yaptığı konferansla bilgilendiren Kültür Rotaları Uzmanı Ersin Demirel, "Bafra Belediyesi ve Turizm Derneği'nin oluşturduğu İkiztepe Lirik rotasını oluşturmak için Turizm Bakanlığı tarafından yönlendirildim. İkiztepe ile Vezirköprü sınırlarındaki Oymaağaç arasında bir kültür yolu oluşturmak ve kırsal kalkınmayı, sürdürülebilir eko turizmi hayata geçirmek için bir projedir bu çalışmamız. Bu proje içerisinde yürüyüş rotaları, bisiklet rotaları, manzaralı araç rotaları olacak ama onun ötesinde Bafra'nın bütün turizm değerlerinin de İkiztepe Nerik kültür yoluna da eklemleyerek bir kültür kitabı oluşturmak ve Bafra'da turizmi canlandırmak istiyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Turizm Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement