Bafra Hocalarını Unutmadı - Son Dakika
Spor

Bafra Hocalarını Unutmadı

- Bafra hocalarını unutmadıSAMSUN - Samsun'un Bafra ilçesinde 8 yıl önce silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafra Belediyespor Kaleci Antrenörü İsmail Kurt mezarı başında anıldı.

25.03.2017 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bafra hocalarını unutmadı

SAMSUN - Samsun'un Bafra ilçesinde 8 yıl önce silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafra Belediye spor Kaleci Antrenörü İsmail Kurt mezarı başında anıldı.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, Başkan Yardımcısı Muharrem Tosun, 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ile beraber teknik kadro ve futbolcuların katıldığı anma töreni önce Bafra Asri Mezarlık'ta gerçekleşti. Mezarı başında Yasin-i Şerif okunarak dua edilen merhum İsmail Kurt'un kabrine karanfiller bırakıldı.

Şahin: "Allah mekanlarını cennet etsin"

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Baframız da 2008 yılında talihsiz bir olay yaşandı. Bafra'da aslında spora karşı büyük sevgi saygı var fakat sporun içinde olmayan bir olay yaşandı, talihsiz bir şekilde gelişti. Biz onlar için turnuvalar düzenledik, her zaman yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle menfur olayların yaşanmamasını spor adına da, insanlık adına da diliyorum. Allah mekanlarını cennet etsin. Ailelerine sabırlar versin" dedi.

Kılıç: "Yepyeni gençlerin yetişmesine vesile olurlar"

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç ise, "Sporu niye yapıyoruz, takımları, kulüpleri niye kuruyoruz? Kardeşliğe, birliğe, beraberliğe vesile olsun diye, mutluluğa, dayanışmaya vesile olsun diye ama maalesef ruhundan ve özünden bir haber bir takım insanlar böyle elim bir hadisenin vuku bulmasına neden oldular. Benzer bir olay tabii ki yaşanmayacaktır, yaşanmamasını Allah'tan temenni ediyoruz. Mevzunun da ne Bafra'yla ne de Bafraspor'la uzaktan yakından alakası olmadığını, sporla, ruhuyla alakası olmadığını çok çok iyi biliyoruz. Kardeşimize Allah'tan rahmetler diliyoruz. Onun arkadaşı olan, dostu olan, yoldaşı olan bugün hem Bafraspor camiasında hem Samsun camiasında hem de İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinde spor camialarında hizmetine ve emeğine devam eden yol arkadaşları yepyeni gençlerin yetişmesine vesile olurlar. Yepyeni pırıl pırıl gençlerin, Türk milletinin birliğine katkı sağlayacak sevgi ortamının oluşumuna katkı sağlamasına vesile olurlar" diye konuştu.

Mezarlık çıkışında İsmail Kurt'un eşi ve oğluyla karşılaşan Kılıç ve Başkan Şahin, aileye başsağlığı dileğinde bulundular.

Başkan Şahin ve beraberindeki heyet, olayda Kaleci Antrenörü İsmail Kurt ile birlikte hayatını kaybeden Teknik Direktör Sedat Gezer'i anmak için Samsun Kıranköy Mezarlığı'na hareket ettiler.

Bafra Hocalarını Unutmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bafra Hocalarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement