Bafra Sera Osb'nin Yeri Kesinlik Kazandı - Son Dakika
Yerel

Bafra Sera Osb'nin Yeri Kesinlik Kazandı

Bafra Sera Osb\'nin Yeri Kesinlik Kazandı

Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) sınırlarının kesinleştiğini söyledi.

27.09.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) sınırlarının kesinleştiğini söyledi.

Başkan Göksel Başar açıklamasında, "Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ziraat Odası ile birlikte bir protokol yaparak Bafra'ya Sera Organize Sanayi Bölgesi kurma kararı alınmıştı ve süreç başlatılmıştı. Bürokratik işlemleri odamızca yürütülmekte olan Sera OSB için belirlenen Doğankaya mevkiinde bulunan mevcut Bafra OSB'nin arka tarafındaki alan Gıda, Tarım Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylanmış, tarafımıza da resmi yazı ile tebliğ edilerek Bafra TDİ (SERA) OSB'nin yeri kesinlik kazanmıştır" dedi.

Başkan Başar, bundan sonraki süreçte Sera OSB için müteşebbis heyet kurma çalışmaları başlayacağını belirterek, "Bafra'ya ve bölgeye hayırlı olsun" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra Sera Osb'nin Yeri Kesinlik Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement