Bağ Evinde Taciz İddiasına Elektronik Kelepçeli Ceza - Son Dakika
Güncel

Bağ Evinde Taciz İddiasına Elektronik Kelepçeli Ceza

Bağ Evinde Taciz İddiasına Elektronik Kelepçeli Ceza

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, 27 yaşındaki Sertaç E., bağ evinde 57 yaşındaki Zafer T. ile 60 yaşındaki Orhan B.'nin tacizine uğradığını iddia etti.

22.04.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, 27 yaşındaki Sertaç E., bağ evinde 57 yaşındaki Zafer T. ile 60 yaşındaki Orhan B.'nin tacizine uğradığını iddia etti. Adliyeye sevk edilen Zafer T. ile Orhan B. 90 gün elektronik kelepçeli ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Gebze'de Sertaç E., Pelitli Mahallesi'ndeki bir bağ evinde Zafer T. ile Orhan B.'nin tacizine uğradığını iddia ederek, şikayette bulundu. Jandarma Sertaç E.'nin şikayeti üzerine Zafer T. ile Orhan B.'yi gözaltına alındı. Sertaç E. hastanede sağlık kontrolünden geçirilirken, tecavüz bulgusuna rastlanılmadı. Sertaç E. ifadesinde 6 yıldır şikayette bulunduğu kişilerin tacizine uğradığını iddia etti.

BAĞ EVİNDEN ÇIPLAK KAÇAN SURİYELİ ÇOCUK

Dün, jandarma olayla ilgili soruşturma yürütürken, Pelitli Mahallesi Muhtarı Kafer Ceyhanlı basın mensuplarını mahalleye çağırarak yaptığı açıklamada, bağ evinden çıplak kaçan 13 yaşındaki Suriyeli bir çocuğun yardım istediğini, evde bulunan kişilerin çocuğa tecavüz ettiğini iddia etti. İddia üzerine jandarma kolunda kesik olan çocukla ilgili araştırma yaparken, tecavüzün yaşandığı bağ evinde herhangi bir kan izine rastlamadı. İncelenen Mobese kameralarında da iddiaları doğrulayan herhangi bir kanıt bulunmadı.

Sertaç E.'ye tacizde bulunduğu öne sürülen Zafer T. ile Orhan B. bugün sevk edildikleri mahkeme tarafından 90 gün elektronik kelepçeli ev hapsine çarptırıldı.

- Gebzekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağ Evinde Taciz İddiasına Elektronik Kelepçeli Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement