Bagaj İndirme Makinesi Yolcuyu Zorlamayacak - Son Dakika
Güncel

Bagaj İndirme Makinesi Yolcuyu Zorlamayacak

Bagaj İndirme Makinesi Yolcuyu Zorlamayacak

Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı'nda yolcuların, bagaj konveyöründen bagajlarını zorlanmadan alabilmeleri için bagaj asansörü konuldu.

09.01.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı'nda yolcuların, bagaj konveyöründen bagajlarını zorlanmadan alabilmeleri için bagaj asansörü konuldu. 7 numaralı banta konulan ilk cihazdan yolcular memnun kaldı. Şikago'dan ağır bavullarıyla gelen Ahmet Ateş isimlli yolcu rahat bir şekilde bavulunu aldığını belirterek "Özellikle indirme noktasında gayet kolaylık sağlıyor. Yaşlı yolcular için de kolaylık olacağını düşünüyorum." dedi.

Özellikle engelli ve yaşlı yolcuların bagajlarını daha rahat almaları için Atatürk Havalimanı'nda denenen bagaj indirme makinesi asansör görevi görüyor. Yolcu ağır bagajlarını cihazın üstündeki hareketli silindirler yardımıyla sürükledikten sonra cihaz 3 saniye içerisinde valizi yer seviyesine indiriyor. Valizi ağır olan yolcular, bagaj indirme makinesiyle valizlerini kendilerini zorlamadan alıyorlar. Bagaj indirme makinelerinin diğer bantlara da yerleştirilmesi planlanıyor.

MÇ (ET) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bagaj İndirme Makinesi Yolcuyu Zorlamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement