Bagajdaki Rehine, Polis Kontrolünde Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bagajdaki Rehine, Polis Kontrolünde Ortaya Çıktı

Malatya'da, polis ekipleri tarafından yol kontrolü sırasında durdurulan bir aracın bagajında, elleri kelepçeli ve ayakları bağlı vaziyette çuvala konmuş bir kişi bulundu.

14.08.2015 16:15  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, yol kontrolü sırasında durdurulan bir aracın bagajında, elleri kelepçeli ve ayakları bağlı vaziyette çuvala konmuş bir kişi bulundu.

"İMDAT KURTARIN"

Alınan bilgiye göre, son günlerdeki terör olaylarına bağlı olarak Yakınca Polis Lojmanları önünde uygulama yapan ekipler, Nihat D. yönetimindeki 34 DM 6091 plakalı aracı durdurdu. Nihat D. ve yanında bulunan Gökhan D. ile Nihat D.'nin kimlik kontrolü yapıldığı sırada araçtan "imdat kurtarın" şeklinde ses gelmesi üzerine ekipler, aracın bagajını kontrol etti.

ÇUVALA GEÇİRİLMİŞ VE ELLERİ-AYAKLARI BAĞLI HALDE BULUNDU

Bagajda, ayakları ve başı çuvala geçirilmiş, elleri kelepçeli ve ayakları bağlanmış halde bir kişi bulundu. Bagajda bulunan İlhan S. ile otomobildeki Nihat D., Nihat D. ve Gökhan D. polis merkezine götürüldü.

SÜRÜCÜNÜN KİMLİĞİ SAHTE

Uygulama devam ederken durdurulan 34 JB 1963 plakalı araçta da önceki araçtaki Nihat isimli şahıslardan birine ait kimlik bulundu. Araç sürücüsü Kemal D.'nin de sahte kimlik taşıdığı belirlendi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Gözaltına alınan ve sahte kimlik kullandıkları tespit edilen Nihat D., Nihat D., Gökhan D. ve Kemal D.'nin 4 yıl önce uyuşturucu ticareti yaptıkları ve bu suçtan dolayı haklarında işlem yapıldığı, yargılamalarının sürdüğü, uyuşturucu ticareti nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıkması üzerine İlhan S.'yi otomobilin bagajında rehin tutarak İstanbul'dan Hakkari'nin Yüksekova ilçesine götürmek üzere yola çıktıkları anlaşıldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bagajdaki Rehine, Polis Kontrolünde Ortaya Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bagajdaki Rehine, Polis Kontrolünde Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • aytekin kayahan: Kim uyusturucu isiyle ugrasiyorsa allah belasini versin 55 1 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: polisleri tebrık ederim işte turk polisı 35 7 Yanıtla
  • ali: lafa gelince idam istiyoruz diyorsunuz işid idam edince kızıyorsunuz ama 5 9 Yanıtla
  • POLICE: POLİSE 3600 EK GÖSTERGE HAKKINI VERİN.ÇALIŞMA ŞARTLARINI DÜZELTİN. 9 5 Yanıtla
  • G.: Eflin benum izlerken kanim dondu eger senin donmadiysa uzaydan gelmis olabilirmisin. Adalet sistemine hayran kaldim ama onuda söyliyim... 9 0 Yanıtla
  • ismimizin bir önemi yok önemli olan düşüncemiz.: Aslında bu adamlar direk idamlık ,çünkü büyük bir ihtimalle o adamı öldürecektiler. 6 1 Yanıtla
  • gewer: gencler bilmeden konuşmayın ........ 1 3 Yanıtla
  • eflin: Bilip bilmeden konuşmayın sizin o pislik dediğiniz insanlar eminim hepinizden daha iyiler demek ki oda haketmiş ki o duruma düşürmüşler bilip bilmeden yorum yapmayın 0 3 Yanıtla
  • pislikler adlı kullanıcıya ithafen: doğulu polis de farkına vardı ,naber!!! Boş kalfa 2 1 Yanıtla
  • makso : Bilippp Bilmedenn Konusmayınn Tamamıı Ne Biliyosunuzz KAÇIRILANN ADAMM NE YAPMIŞŞŞ 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement