Bağarası'nda Dikiş Kursu ve Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Bağarası'nda Dikiş Kursu ve Resim Sergisi

Bağarası\'nda Dikiş Kursu ve Resim Sergisi

Söke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi’nin desteği ile Bağarası Mahallesi’nde açılan dikiş kursunun sergisi ve Nejla Baştuğ’un kişisel yağlı boya resim sergisi açıldı.

26.06.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi'nin desteği ile Bağarası Mahallesi'nde açılan dikiş kursunun sergisi ve Nejla Baştuğ'un kişisel yağlı boya resim sergisi açıldı.

Eğitmen Laçin Önder nezaretinde 20 kursiyerin katılımıyla 3 ay süren dikiş kursunun, sergisi Bağarası Düğün Salonunda gerçekleşti. Serginin açılışına Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut, CHP Söke Belediye Meclis Üyesi Yasemin Gürsoy, MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil ve davetliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi ve kursiyerleri kutlarken; kişisel yağlı boya resim sergisini açan Nejla Baştuğ'u da kutladı. Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi olarak hobi meslek edindirme kurslarının artarak devam edeceğini söyledi.

Katılımcıların sergiyi gezmesinin ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Sergide yer alan eserler beğeni topladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağarası'nda Dikiş Kursu ve Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement