Bağarası-Yenifoça Yolu'na Neşter Vuruldu - Son Dakika
Yerel

Bağarası-Yenifoça Yolu'na Neşter Vuruldu

Bağarası-Yenifoça Yolu\'na Neşter Vuruldu

Bütünşehir yasası ile tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi mücavir alanına girmesi, altyapı hamlelerinin ardı ardına gelmesine zemin hazırladı.

08.09.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bütünşehir yasası ile tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi mücavir alanına girmesi, altyapı hamlelerinin ardı ardına gelmesine zemin hazırladı. Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün talebi üzerine, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İZBETON ekipleri tarafından, Bağarası- Yenifoça karayolunda genişletme çalışmaları başlattı.

Yenifoça, Atatürk Mahallesi Sadullah Sever Caddesi üzerinde başlayan çalışmalar, Bağarası yönüne giden yaklaşık 9 km.'lik yol hattı boyunca devam edecek. Genişletilen yol bölümleri, sıcak asfaltla kaplanacak. Yolun genişlemesi ile hem rahat ulaşım imkanı sağlanırken,ulaşım da kısalacak.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçenin ulaşım ağının kalite standartlarına erişmesi,hatta üzerine çıkması için Büyükşehir Belediyesi ile elele vererek çalıştıklarını ifade ederek, "Amacımız ilçe merkezimizle, bağlı mahallelerimizle birlikte refahı yaşamak. İmkanlarımız arttıkça, hizmetlerimiz de artacak. Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun da desteği ile başlattığımız altyapı hamlemiz, ihtiyaçlar çerçevesinde devam edecek. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gelecek Foça için çok daha güzel olacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağarası-Yenifoça Yolu'na Neşter Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement