Bağcılar Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bağcılar Asfaltlanıyor

Bağcılar Asfaltlanıyor

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış öncesi aralıksız yürütülen asfalt çalışmalarını Bağcılar Mahallesi'nde devam ediyor.

16.11.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye tarafından yeni yerleşim alanı olan Bağcılar Mahallesi'nde sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında toplam 60 bin ton alt temel ve 15 bin ton temel malzeme dökerek çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, kış öncesi fen işleri çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Halkımızı kışın çamurundan kurtarmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir. Şimdiye kadar Bağcılar Mahallesi'nde 5 bin ton asfalt döküldü ve 5 bin ton asfalt daha dökülecektir" dedi.

'Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız'

Belediyenin fen işleri müdürlüğüne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden eşbaşkan Akat, "Önümüzdeki dönemde daha fazla parke ve asfalt çalışmalarımız olacaktır. Ayrıca Eski Bağlar da bozulan ve onarım ile kurtarılmayan yolları yeniden düzenlemeyi düşünüyoruz. Yine parke çalışmasına önem vereceğiz. Halka nasıl hizmet sunulur konusunda yoğun bir çaba içerisinde olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağcılar Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement