Bağcılar Belediye Meclisi, İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar Belediye Meclisi, İlk Toplantısını Yaptı

Bağcılar Belediye Meclisi, İlk Toplantısını Yaptı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, meclis üyelerini kutlayarak, "Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün." dedi.

14.04.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, meclis üyelerini kutlayarak, "Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün" dedi.

Bağcılar Belediye Meclisi, 30 Mart yerel seçimleri sonrasındaki ilk toplantısını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıyı açan Başkan Lokman Çağırıcı, yeni meclis üyelerini kutladı. Başkan Çağırıcı, Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü meclis üyelerinin de görev yapacağı bir meclisin ilk programını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, CHP'li meclis üyelerine de gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

"Allah heyecanınızı hizmete dönüştürsün" diyen Başkan Çağırıcı, "Bağcılar ortak paydasında buluştuktan sonra olumlu kararlara sizlerin de 'evet' diyeceğinize şüphem yok. Öncelikle Kurucu Belediye Başkanımız Sayın Feyzullah Kıyıklık ile bugüne kadar ilçemize hizmet eden meclis üyesi arkadaşlarıma ve belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Lokman Çağırıcı, hayatını kaybeden eski meclis üyeleri Mehmet Sarp, Hasan Gündüz ve Muhsin Aydın'a Allah'tan rahmet dileğinde bulundu.

"PROJE HAZIRLAYIN BİRLİKTE HAYATA GEÇİRELİM"

Bağcılar'ın nüfus itibariyle Türkiye'nin 6. büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Çağırıcı, Türkiye'deki tüm ilçelerden ve 8'i büyükşehir olmak üzere 59 il belediyesinden daha fazla oy aldıklarını kaydetti. Çağırıcı, "Vefakar hemşerilerimizi asla unutmayacağım" dedi.

AK Partili ve CHP'li meclis üyeleri arasında fark gözetmediğini de ifade eden Çağırıcı, "Projeler hazırlayın birlikte hayata geçirelim. Projeye adınızı verelim" diye konuştu.

38'i AK Parti ve 7'si de CHP'den olmak üzere 45 meclis üyesinin katıldığı toplantıda, oylama sonucu Bağcılar Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliği'ne Necati Kahraman, Bağcılar Belediye Meclisi 2. Başkan Vekilliği'ne ise Rabiye Üçtepe Karaköse seçildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağcılar Belediye Meclisi, İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement