Bağcılar'da Çay Ocağına Uyuşturucu Baskını - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Çay Ocağına Uyuşturucu Baskını

Bağcılar'da bir çay ocağına uyuşturucu madde satıldığı ihbarı üzerine baskın düzenleyen polis ekipleri 1 kilo 778 gram bonzai ele geçirdi.

13.04.2014 11:20  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da bir çay ocağına uyuşturucu madde satıldığı ihbarı üzerine baskın düzenleyen polis ekipleri  1 kilo 778 gram bonzai ve 50 adet extacy hap ele geçirdi. Baskında gözaltına alınan 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde satıldığı ihbarı üzerine 9 Nisan'da Yenigün Mahallesi'nde bulunan bir çay ocağına baskın düzenledi.

Baskın sırasında yapılan aramalarda, 1 kilo 778 gram satışa hazır vaziyette bonzai tabir edilen uyuşturucu madde, 1565 TL, S.Ç. isimli erkek şahsın üzerinden 3.465 TL,  17 adet 9 mm MKE yapımı fişek, 2 adet 12 cal. av fişeği, 2 adet el telsizi, 2 adet hassas terazi ile 50 adet extacy hap ele geçirdi.

Operasyonla ilgili olarak yakalanan ve bir gün sonra adliyeye çıkartılan Y.A. (27) isimli erkek şüpheli tutuklanırken, S.Ç.(26) isimli erkek şüpheli ise serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Çay Ocağına Uyuşturucu Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement