Bağcılar'da Kültür Sanat Sezonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bağcılar'da Kültür Sanat Sezonu Açıldı

Etkinlikler yıl boyunca kültür merkezleri, halk sarayı, bilgi evleri, gençlik merkezleri, Güneşli Park AVM ve 212 AVM'de gerçekleştirilecek.

20.09.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da 2014-2015 döneminde gerçekleştirilecek kültür-sanat etkinlikleri tanıtıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sonbaharın başlamasıyla ilçe sakinlerinin beğenisine sunulacak etkinlikler, Belediye Sarayı'nda ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu'nun katıldığı programla vatandaşlara anlatıldı. Etkinlikler kapsamında sanatçı, yazar, akademisyen, ilahiyatçı ve televizyoncular halkla bir araya gelecek.

Tanıtım programında konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçenin değişim ve dönüşümün adresi olduğunu belirterek, bayındırlık, çevre ve alt yapı faaliyetlerinin yanı sıra kültür programlarını başlattıklarını kaydetti. Çağırıcı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Mutlu bireyler, emniyetli, güvenli, sosyal ve kültürel bir toplumda yaşarlar. Bu kapsamda hemşehrilerimizi konferans, panel, sempozyum ve çocuk oyunlarından oluşan etkinliklerle buluşturuyoruz. Programlar yıl boyunca bilgi evleri, kültür merkezleri ve halk sarayında devam edecek. Açılış etkinlikleri beş gün boyunca devam edecek."

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise Bağcılar Belediyesi'nin yapmış olduğu kültür ve sanat programlarının başarısına vurgu yaparak, "Programlar gençlere, kadınlara ve öğrencilere yönelik oluyor. Yine bu etkinlikler muhteva olarak da öne çıkıyor" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağcılar'da Kültür Sanat Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement