Bağcılar'da Trafik Kazası : 3'ü Ağır 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Trafik Kazası : 3'ü Ağır 8 Yaralı

Bağcılar\'da Trafik Kazası : 3\'ü Ağır 8 Yaralı

Daha önce de benzer kazaların meydana geldiği yolda karşı yöne geçen araç önce para nakil aracına ardında ise bir taksiye çarptı.

20.07.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce de benzer kazaların meydana geldiği yolda karşı yöne geçen araç önce para nakil aracına ardında ise bir taksiye çarptı. Feci kazada 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/ İSTANBUL DHA

Bağcılar'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı yöne geçerek 2 araca çarptı. Kazada 3'ü ağır, 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12: 30 sıralarında, Batışehir yolunda meydana geldi. Daha önce de benzer kazaların meydana geldiği yolda, Arnavutköy istikametine doğru seyir halindeki aracın sürücüsü Kaan Zağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçti.

Karşı yönde ilerleyen bir para nakil aracına çarpan Zağlı, daha sonra Ramazan Keleş yönetimindeki ı taksi ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, karşı yöne geçen aracın sürücüsü, taksi sürücüsü ve taksinin içinde çocukların da bulunduğu 6 yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle kafa kafaya çarpışan 2 araç hurdaya döndü. Para nakil aracında bulunan 2 kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen ambulans ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı. Kazaya karışan her iki sürücü ve taksinin içindeki bir çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Görgü tanıkları, direksiyon hakimiyetini kaybeden panelvan aracın karşı yöne geçtiğini ve 2 araca çarptığını söyledi. Bu arada, bazı vatandaşlar, daha önce de bölgede benzer kazaların olduğunu, bu nedenle bu yolda önlemlerin alınmasını istedi. Kaza nedeniyle her iki yönde uzun araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

21 Haziran tarihinde, aynı yolda benzer kaza yaşanmış, 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Trafik Kazası : 3'ü Ağır 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement