Bağcılar'daki Marketçilerin Kavgasında Yine Silahlar Konuştu: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'daki Marketçilerin Kavgasında Yine Silahlar Konuştu: 2 Yaralı

Bağcılar’da dün akşam iki market sahibinin karıştığı ve 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın ardından bugün karakol binası önünde gözaltındaki yakınlarını bekleyen 2 kişi bekledikleri otomobil içerisinde silahlı saldırıya uğradı.

16.05.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da dün akşam iki market sahibinin karıştığı ve 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın ardından bugün karakol binası önünde gözaltındaki yakınlarını bekleyen 2 kişi bekledikleri otomobil içerisinde silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırgan olay yerinden otomobille kaçarken saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli Evren Mahallesi'nde iki market sahibi arasında müşteri kapma meselesi yüzünden silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavganın ardından Zafer Eren hayatını kaybederken Fikret Tutum ise yaralandı. Yaşanan silahlı kavganın ardından polis konuya ilişkin bazı şüphelileri gözaltına alarak Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü.

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın ardından 59 UL 210 plakalı otomobille gelen Hüseyin Tutum ve Yüksel Şeneroğlu, gözaltındaki yakınlarının durumuyla ilgi bilgi almak üzere polis merkezine geldi. Bir süre otomobilde bekleyen iki kişi daha sonra yanlarına gelen ve Zafer Eren'in yakını olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına maruz kaldı. Saldırgan olayın ardından geldiği otomobille olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için soruşturma başlattı.

Silahlı saldırıda omzundan yaralanan Hüseyin Tutum Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başından yaralanan Yüksel Şeneroğlu ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi süren Şeneroğlu'nun henüz hayati tehlikesini atlatamadığı öğrenildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis inceleme çalışması başlatırken kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'daki Marketçilerin Kavgasında Yine Silahlar Konuştu: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement