Bağcılar ve Esenler'de Su Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Bağcılar ve Esenler'de Su Kesintisi

Bağcılar ve Esenler\'de Su Kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı inşaatı nedeniyle Esenler ve Bağcılar ilçelerinde bazı bölgelere 30 Eylül Salı günü saat 10.00 ile 1 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 saatleri arasında su verilmeyeceğini açıkladı.

26.09.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, Mecidiyeköy- Mahmutbey metro hattı inşaatı nedeniyle Esenler ve Bağcılar ilçelerinde bazı bölgelere 30 Eylül Salı günü saat 10.00 ile 1 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 saatleri arasında su verilmeyeceğini açıkladı.

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı inşaatı çalışması nedeniyle Bağcılar ve Esenler'de bazı bölgelere su verilemeyeceği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

" İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan 'Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı inşaatı' Göztepe Mahalle İstasyonu sahasında deplase edilen (yer değişikliği yapılan) 600 mm çelik isale hattının mevcut isale hattına bağlantı çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma sebebiyle 30 Eylül 2014 Salı günü 10.00 ile 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 10.00 arasında 24 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyecektir. Su kesintisi yaşayacak bölgeler; Bağcılar; Göztepe, Fatih, Yüzyıl mahalleleri. Esenler; Turgut Reis, Havaalanı ve Oruç Reis mahalleleri." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağcılar ve Esenler'de Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement