Bağcılarda Dere Taştı, Evler Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bağcılarda Dere Taştı, Evler Sular Altında Kaldı

Bağcılarda Dere Taştı, Evler Sular Altında Kaldı

Haber-kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, Bağcılar'da bulunan Tavukçu Deresi'nin taşmasına sebep oldu.

19.07.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, Bağcılar'da bulunan Tavukçu Deresi'nin taşmasına sebep oldu. Taşan dere suları Fatih Mahallesi, Azim Sokak ve Aynalı Sokak üzerinde bulunan toplam 6 daireye girdi. Suriyelilerin kaldığı öğrenilen bodrum katındaki 2 dairenin içinde bulunan eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi. Suriyeli vatandaşlar ise bunun üzerine üst kattaki komşularına sığındı. Aynı sokak üzerinde ikamet eden Mehmet Bodur, 'Su baskını sırasında bir kadın ve 3 çocuğu evde uyuyordu. İçeriye komşuyla birlikte girdik çocukları ve kadını aldık. Daha sonra üst kattaki komşularına çıktılar" dedi.

DERENİN TAŞMASI KAMERADA

Belediye ekipleri, evlere taşan suları tahliye etmek için çalışma başlattı. Bu arada, Taşan dere suyunun cadde üzerindeki yolu tamamen kapatması cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, taşan dere suları caddeyi tamamen kaplıyor. Akan sular nedeniyle yol görülmüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılarda Dere Taştı, Evler Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement