Bağcılarlı Çocukların Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Yerel

Bağcılarlı Çocukların Tiyatro Keyfi

Bağcılarlı Çocukların Tiyatro Keyfi

Bağcılarlı çocuklar hafta sonunu geçirmek için ebeveynleriyle gittikleri Çocuk Tiyatroları’nda bolca eğleniyor ve hoşça vakit geçiriyor.

08.12.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılarlı çocuklar hafta sonunu geçirmek için ebeveynleriyle gittikleri Çocuk Tiyatroları'nda bolca eğleniyor ve hoşça vakit geçiriyor. Dünyaca tanınmış Bremen Mızıkacıları, Mesnevi'den Hikayeler gibi bir çok oyunun sergilendiği Tiyatro Programları yoğun ilgi görüyor.

Bağcılar Belediyesi'nin her yıl çocuklar için hazırladığı Çocuk Tiyatroları Programı ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor.

Çocukların iç dünyalarına yönelik 'eğlendirici, öğretici ve bilgilendirici' oyunların sergilendiği Çocuk Tiyatroları'nda dünyanın birçok ülkesinde ve ülkemizde de tanınan çocuk oyunları izleyiciyle buluşuyor. Renkli ve canlı dekorların süslediği oyunları izlerken ebeveynleriyle birlikte eğlenen minikler, oyun sonunda da tiyatro oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirip sohbet ediyorlar.

TİYATRODA BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLAR SERGİLENİYOR

Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen programda Abdullah Gün'ün yönettiği dünyaca tanınmış, "Bremen Mızıkacıları'ndan, Mesnevi'den Hikayeler'e kadar birçok çocuk oyunu sergileniyor. Bağcılar'daki tiyatro perdesine yansıyan diğer oyunlar ise şöyle: Çiçek Sokağa, Martısız Ada, Ayı Yogi, Şeker Naz'ın Masal Serüveni.

Oyunlar Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, Mahmutbey Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, Güneşli Kocayusuf Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, Bağcılar Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi ve Müzesi ile Engelliler Sarayı'nda sergileniyor.

Haziran ayı sonuna kadar devam edecek tüm tiyatro oyunları ücretsiz olarak izlenebilir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağcılarlı Çocukların Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement