Bağcılarlı Engelli Sporcular - Son Dakika
Güncel

Bağcılarlı Engelli Sporcular

Bağcılarlı Engelli Sporcular

Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takıımı'nın Bağcılarlı başarılı sporcuları Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Uluslararası Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası'na sıkı şekilde hazırlanıyor.

24.08.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazırlıklarını spor tesislerinde sürdüren sporcular, "Ülkemize yine madalyalarla döneceğiz." diye konuştular.

Uluslararası Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası, 26 Ağustos tarihinde Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek. Milli takıma yıllardır başarıyla hizmet veren Bağcılarlı atletler Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci ve Hamza Doğan
şampiyonaya her gün yaptıkları çift antrenmanla hazırlanıyor.

Yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları yarışlarda altın madalyalar kazanan engelli sporcular Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci ve Hamza Doğan Milli Takımımızı Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda temsil edecek. Yarışlarda Hamide Kurt ile Zübeyde Süpürgeci tekerlekli sandalye koşu branşında, Hamza Doğan ise gülle ve cirit atma dalında ter dökecek. Milli Takımın Kafile Başkanlığını ise Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci yapacak.

"ONLARLA GURUR DUYUYORUZ"

Bağcılar'da engelli ve engelsiz herkesin spora ilgi duyması için projeler hazırlayıp hizmete sunduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "İlçemizde sporun hak ettiği yere gelmesi için çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerimize malzeme yardımında bulunuyoruz. Engelli sporcularımıza da her türlü desteği veriyoruz. Onlar da katıldıkları müsabakalardan madalyalarla dönüyorlar. Geçtiğimiz yıllarda İtalya ve Hollanda'da düzenlenen atletizm yarışmalarından da madalyalar elde ederek döndüler. İnşallah Çek Cumhuriyeti'nden de müjdeli haberler alacağız. Onlara desteğimiz her zaman devam edecek. Onlarla gurur duyuyoruz." diye konuştu.
Milli sporcular Çek Cumhuriyeti'nin ardından Ekim ayında Katar'da düzenlenecek Bedensel Engelliler Dünya Atletizm Şampiyonası'nda da ülkemizi temsil edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağcılarlı Engelli Sporcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement