Bağdat Caddesi'nde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bağdat Caddesi'nde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bağdat Caddesi\'nde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir kafe önünde çıkan silahlı kavgada, saldırgan 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı. Saldırgan olayın ardından polislere teslim oldu.

15.09.2014 15:43  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir şahıs, silahla ateş açtığı 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı. Olay, Göztepe Bağdat Caddesi Top Ağacı Sokak'ta meydana geldi. Olayın ardından saldırgan polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen silahlı bir kişi, cadde üzerinde bulunan bir kişiyi silahla kolundan yaraladı. Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan, daha sonra yol üzerinde bulunan 256 numaralı bir dükkanın önünde bir kişiyi de göğsünden vurarak yaraladı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kolundan yaralanan şahıs ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Göğsünden yaralanan kişiye ise sağlık ekipleri olay yerinde kalp masajı yaptı. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak, emniyete götürüldü.

"ADAMI YERDE KANLI OLARAK GÖRDÜM"

Bir görgü tanığı, "Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktım. Kimseyi göremeyince 'dur ne yapıyorsun' dedim. Adamı yerde kanlı olarak gördüm. Adam bana baktı. İki el sol tarafa doğru boşa ateş etti. Silahı attı, diğerini çıkardı gitti. Bir kişiyi gördüm" dedi.

SALDIRGAN TESLİM OLDU

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de ağır yaralayan saldırgan olayın ardından polislere teslim oldu. Saldırgan ilk ifadesinde, vurduğu şahısların kendisine borsa yatırımları nedeniyle borcu olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağdat Caddesi'nde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement